Wednesday, May 18, 2011

Hem ljuva hem.

Nu är vi tillbaka i Whistler, det känns väldigt konstigt faktiskt! Det är rent ut sagt dött i hela villagen, alla går runt i vanliga kläder istället för full skidmundering som vi är vana vid, fåglarna kvittrar MEN snön uppe på berget finns fortfarande kvar!!! Så imorgon blir det skidåkning, lyckalyckalycka! Hoppas att jag kommer ihåg hur man åker...
Vi bor på Watsons och Gordons soffor några nätter. På fredag åker vi norr om Whistler på campingtur för att bada i hot springs!

Till Mexico, helt galet bra har det varit! Så skönt att bara vara, ta det lugnt och samla lite energi. Ni skrattar säkert och tänker för er själva "Har inte hon varit på semester de senaste sex månaderna...?!" Men det är faktiskt jäktigt och mäktigt att vara säsongare ska ni veta. Man går upp tidigt varje morgon för att åka skidor, åker skidor hela dagen, är man ledig åker man hem, duschar svidar om och ut igen till sent på natten. Jobbar man, ja då jobbar man, åker hem och sover. Samma visa nästa dag. En visa jag fullkomligt ÄLSKAR, men som sagt det har varit skönt att bara ta det lugnt, ligga på stranden hela dagarna och fundera över livet.
 Med vår vän Dolph..
 Playa del Carmen


 Fantastiskt god mat..

...och drinkar!


 Mötte upp WhistlerMArk


 We went to Isla Mujeres!

Nachoschips serverades till frukost, lunch och middag..
 Welcome to Playa del Sol

 Åkte ut för att snorkla..




 Den här bilden besrkiver vår resa ganska bra..
 Massage på stranden..



Mycket kalas på kvällarna blev det inte, vi mös oss mest igenom resan. Drack goda drinkar, åt god mat och rörde inte en fena för mycket.. Vilket var väl behövt!!

There's more to explore,
Sofia

No comments:

Post a Comment