Thursday, May 19, 2011

On our skis!

Just nu sitter vi och tittar på hockeymatchen och håller alla tummar vi kan för att de ska vinna!! När vi skulle flyga från Vancouver till Portland sattes hockeymatchen som pågick på i planet och vi väntade med att lyfta för att få höra resultatet OCH Henrik Sedin scorade i sista minuten och Canucks vann. Då är man en stolt svensk!! Efter matchen blir det förmodligen locals night på Bills. Och dessförinnan, svenska köttbullar som vi ska laga till killarna för att vi får crasha deras soffa några dagar.

Till dagens aktivitet som varit SKIDÅKNING! Att ta på sig pjäxorna igen kändes så skönt, helt ärligt! Första åket var dock ingen höjdare, kändes inte riktigt som att jag var kapabel till att åka skidor men efter några rundor gick det som smör i solsken. Vi hikade upp på ett stället och fick för några hundra meter PUDER och FRESH TRACKS! Behöver jag ens säga att det är 18 Maj, helt galet att man kan hitta orörda spår såhär års. Vi klagar då rakt inte!!

Tyvärr, tyvärr, tyvärr dog mitt kamerabatteri när jag fick syn på en björn påväg upp i gondolen. Fyra björnar lyckades vi spotta idag!! Laddar batteriet ikväll och hoppas på samma björnlycka imorgon!!

There's more to explore,
Sofia

No comments:

Post a Comment