Thursday, April 28, 2011

Livet leker.

Hej hopp!

I måndags var det som alla andra måndagar dags för 80s night på Tommy Africas, men den här gången den allra sista.. Innan en kväll/natt FULL av dans hade vi en last supper tillsammans med våra housemates och resten av ganget. Helt galet god middag serverades det!!


Efter middagen gick vi vidare för en sista 80s night, bästa kvällen på hela veckan. Vi kan redan på tisdagarna börja tagga inför nästa 80s night, helt fantastiskt skoj är det!!! Alla är så glada och musiken är bästa bästa!!


Igår stod staffevent med Peak familjen på schemat, ingen visste vad vi skulle göra bara att vi skulle ha med regnkläder. När vi kom till affären visade dte sig att vi skulle åka på ziptrek, superskoj! Följt av ölprovning på Whistler Brewery, vidare till en skid- och snowboard fabrik. Därefter blev det lite golf på drivingranchen och som avslut på en fantastiskt fin dag var det middag på Alta Bistro. En otroligt bra dag med bästa bästa workingbuddisarna ever!!

Yes, jag är yngst...

Jag bokade precis om min hembiljett, det gör lite ont i magen faktiskt. Men allt blir bra och allt löser sig på ett eller annat sätt..!

There's more to explore,
Sofia

No comments:

Post a Comment