Thursday, April 7, 2011

We're SPOILED!

Alltså, jag skulle kunna säga det om och om igen och jag tänker göra det också, vilken helt galet bra snö det återigen har trillat ner från himlen!! Att få "powderypowpowsnow" i APRIL är det sannerligen inte alla som får!! Well, dagen har som ni kanske förstår varit bra, sagolikt bra. Puder upp till knäna på sina ställen som flyger upp i ansiktet, då kan man inte må annat än bra!

Efter en hel dags puderåkning tog vi en sväng i parken, vi hade nämligen bestämt oss för att bli jibbare nu när springskiing skulle sätta fart, trodde vi.. Men så kom ju dumpet, så jibberplanerna får vi lägga på hyllan sålänge. Vi tog iallafall en varv för att öva lite, hoppade några hopp och åkte över en och annan box.

Därefter var det dags för Euro Aprés som går av stapeln varje onsdag. Och vet ni vilken låt som spelade?! Vi tappade nästan hakan, SENSUELLA ISABELLA med Tomas Ledin! Vi skrev stolt till våra ikke svenska vänner att den där låten var faktiskt svensk, sedan spelades även den svenska låten Tyrolerhatt, vet inte om vi var lika stolta då...



Imorgon är det upp och på det igen, skiiiiiiiiiiiiing! Det är konstigt att man aldrig tröttnar, men varenda dag man vaknar upp längtar man riktigt efter att fp komma upp på berget igen. Jag vill aldrig att det ska ta slut!!!

There's more to explore,
Sofia

No comments:

Post a Comment