Wednesday, April 13, 2011

Thanks for the BIIIIIG dump!

Igår förväntades det ju en hel del nysnö, hela 15 centimeter hade weather forecasten lovat. När man kommer upp på berget och det istället ramlat ner 27 centimeter snö blir man ganska lycklig eller väldigt lycklig faktiskt!


Det var en av de bästa dagarna på hela säsongen. Pudrig powpow snö upp till knäna i mitten av April får man vara nöjd med. Vi var först upp med liften till ett område som kallas Harmony och det var ett vitt, helt orört snötäcke så långt ögat kunde nå. Man ville nästan bara kasta sig ur liften och åka! Det är de här dagarna man lever för och har åkt till andra sidan Atlanten för. Galet bra är ordet!!
Efter jobbet var det dags för 80s night. Alla housemates och andra vänner var där, sjukt skoj! Vi dansade och dansade och dansade så svetten bara rann nerför pannan. Älskar 80s night, bästa kvällen på hela veckan!

Vi planerar att åka till Vancouver island tillsammans med våra housemates innan Mexico. Det skulle vara fantastiskt skoj, trivs hur bra som helst tillsammans med allihop. Vi är som en liten familj, eller stor familj, vi är ju åtta personer...

Nu är jag ledig i fyra dagar, nu är det semester!!! Åka skidor hela dagarna, gå på aprés ski på eftermiddagarna, bo i de svettiga underställen och bara ha det bra!

There's more to explore,
Sofia

No comments:

Post a Comment