Thursday, March 3, 2011

SNOWSTORM OCH POW POW!

Fresh tracksen igår var super, klockan sju stod Karin, Ross, Sofia och jag i kön för att koma upp med gondolen. Efter superfrukosten gav vi oss ut och åkte, när alpinen öppnade kastade vi oss upp med första lift och fick några helt magiska åk ner genom massa christmastrees. Supersupersuper!!!

Här kommer en bild från imorses, är inte vårt hus hemskt mysigt?!

Imorses när vi kom upp på berget märkte vi att det var mer eller mindre STORM! Snön var galet bra men vi höll på att blåsa bort, de stannade sittliftarna flera gånger när man var påväg upp för att det blåste så mycket. Tillslut stängde de ner hela systemet så Karin och jag åkte för att handla. Kom hem, skottade trappan upp till huset varpå Ross och Jonny kom ut och frågade om vi verkligen skulle skotta, de kände att det var deras jobb.. Men det gjorde vi så gärna! Efter skottning gick vi ut på balkongen och hoppade ner i snön, åkte rutschkana och gjorde kullerbyttor. Snö är kul!!



Imorgon blir det skidåkning igen, mina benhinnor börjar säga ifrån lite nu igen men voltaren och tiger balsam gör susen för trötta ben... Karin har gjort lasagne ikväll och jag har bakat kladdkaka, lyxonsdag!!

There's more to explore,
Sofia

No comments:

Post a Comment